Hår for livet

Har du tabt alt dit, eller har du blot en skaldet pelt, som følge af behandling, operation eller lignende er der nu en ny mulighed. “Hår for livet” er en fuld naturtro løsning der giver samme behagelige velvære, som var det dit eget hår. Der er ingen synlige kanter og din beværgelsesfrihed er 100%.

Den del af issen som skal dækkes er fuldstændig identisk med dit skaldede område. “Hår for livet” består af et meget fint, ægte hår på en ultratynd bund, som sidder permanent fast på issen i en monteringscreme i en måned ad gangen. Herefter afmonteres og renses håret – friseres op og påmonteres igen. Håret sidder fast i hele perioden og skal blot have daglig pleje, som var det dit eget hår. En af de mange fordele er, at håret føles som dit eget, der er derfor også frit frisure valg. Du vasker håret fuldstændigt som dit eget og kan bruse det så ofte du ønsker. Der er ingen synlige kanter, vel nok den største fordel i forhold til tidligere metoder. Sikkerhed og frihed er vigtige nøgleord, når du skal vælge “Hår for livet”. Du mærker ikke at du har det på!

“Hår for livet” er fremstillet af et meget fint materiale, der betyder at holdbarheden er begrænset til 4 måneder. herefter skal hårdelen udskiftes og erstattes af en ny. Tidligere lavede man hår der kunne holde 1 år, i dag fremstilles håret så fint at levetiden reduceres. Vil man have ægthed der er tæt på det virkelige, er dette desværre nødvendigt – men du vil ikke fortryde det.
For sikre en optimal pleje og vedligeholdelse, sælges dette hårsystem kun på abonnement og med 3 måneders opsigelse.