Paryk

Taber du eller har du tabt dit hår, så skal du have en god oplevelse, når du i trygge hænder skal have hjælp til at finde den helt rigtige løsning indenfor parykker.

Det er naturligvis en tillidssag hvem man vil bruge. Vi lægger stor vægt på diskretion og har mange års erfaring. Derfor ved vi også, at det ofte kan være meget vanskeligt at skulle have paryk.
Vi har derfor saparate, aflukkede kabiner, som sikrer, at det bliver en privat sag mellem dig og dine pårørende. Vi arbejder efter det princip, at vi skal rådgive, vejlede og hjælpe dig og din familie til den løsning der bevarer din personlige stil og type. Vi lytter meget til dine ønsker.

Hos os finder du et meget stort udvalg i parykker og vi arbejder tæt sammen med de største og bedste leverandører af førende mærker. Derfor har du alle muligheder for at blive tilfreds med hensyn til model og farver.
Tilpasning af parykken er noget af detvigtigeste – den skal sidde perfekt, derfor er hvert enkelt paryk tilpasset lige netop dig.

Når Parykken sidder som den skal, klipper vi håret til, så det bliver lige din stil.

Vi vejleder også i pasning og vedligeholdelse af parykken, så du ikke er i tvivl om hvordan du skal leve med din nye følgesvend.